Opština Berkovici

Naslovna Vijesti iz BiH Društvo Pronađen 41 kg marihuane

Pronađen 41 kg marihuane

El. pošta Štampa PDF
Policijski službenici Jedinice granične policije Trebinje juče su u 18, 50 sati, u graničnom pojasu u rejonu graničnog prelaza Deleuša spriječili krijumčarenje 41, 277 kilograma opojne droge koja svojim mirisom i izgledom asocira na marihuanu, što je potvrđeno i preliminarnim vještačenjem.

Na spomenutom mjestu, sakrivene u grmlju, službenici Granične policije otkrili su dva kofera i jedan manji ranac u kojima se nalazilo ukupno 40 vakuumiranih pakovanja marihuane, i to na udaljenosti od oko pet metara od magistralnog puta Bileća – Nikšić, a na udaljenosti oko 300 metara od Graničnog prelaza Deleuša.

Daljim radom i obilaskom mjesta događaja nađeni su tragovi koji ukazuju da su koferi sa biljnom materijom prenijeti pješice preko granične linije iz pravca teritorije Crne Gore do mjesta na kojem su otkriveni.

Tokom uviđaja je utvrđeno da se u jednom koferu nalazilo 19 pakovanja, u drugom 17 pakovanja marihuane, dok su u rancu bila četiri pakovanja, kao i određeni odjevni predmeti. Nađeni su i drugi tragovi za koje se sumnja da potiču od izvršioca ovog krivičnog djela, koji su izuzeti uz pomoć službenika kriminalističke tehnike CJB Trebinje.

O događaju je obavješten dežurni tužilac Tužilaštva BiH. U toku je dalji rad na ovom slučaju.

Pronađen 41 kg marihuane
 

Posjete

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas1410
mod_vvisit_counterJuce4479
mod_vvisit_counterOve nedelje27149
mod_vvisit_counterProšle nedelje27361
mod_vvisit_counterOvog mjeseca51437
mod_vvisit_counterProšlog mjeseca161064
mod_vvisit_counterUkupno18447678