Opština Berkovici

OBAVJEŠTENJE POVODOM DANA

El. pošta Štampa PDF

Dan škole je  ove godine sveden  samo na nužnu aktivnost, uglavnom na promociju knjige „Sto dvadeset godina postojanja osnovne škole „Njegoš“ Berkovići“, jer se u to vrijeme desila tragedija, saobraćajna nesreća, u kojoj je poginula naša radnica Danijela Okuka i njen muž Radenko Okuka. Vjerujem da su gosti razumjeli situaciju i razloge zašto smo odustali od ostalog dijela programa, koji je bio predviđen. Koristim priliku da se u svoje ime i u ime kolektiva zahvalim na čestitkama. Zahvaljujem se svima koji su nam pomogli u pripremi ove knjige svojim prilozima i savjetima, neke tekstove nismo objavili, neke smo skratili pa vas molim za razumijevanje jer nam materijalna sredstva nisu dozvoljavala veći prostor. Mnogo poziva upućeno nam je da se nastavi prikupljanje nove građe za dopunjeno izdanje ili novi zbornik, pa ih ovom prilikom molim i obećavam da će prilozi biti sačuvani za nove napore u tom pravcu.

Raspoloženje je kolektiva da već sad počnemo sa aktivnostima oko izrade monografije škole. Tim bi pomogli budućoj redakciji, monografiju planiramo izdati povodom 125 godina postojanja naše škole.

Molim sve koji posjeduju dokumente, fotografije ili bilo koje priloge o radu naše škole da nam ih dostave, jer burna prošlost kroz koju je prošla škola i naše mjesto ostavila nam je malo relevantnih dokumenata.

 

S poštovanjem,

                                                                      Slavko Novaković

OBAVJEŠTENJE POVODOM DANA
 

Posjete

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas5673
mod_vvisit_counterJuce3781
mod_vvisit_counterOve nedelje20312
mod_vvisit_counterProšle nedelje31967
mod_vvisit_counterOvog mjeseca57107
mod_vvisit_counterProšlog mjeseca151850
mod_vvisit_counterUkupno23322207