Opština Berkovici

Vučurević preuzeo funkciju gradonačelnika

El. pošta Štampa PDF

TREBINJE, Novi gradonačelnik Trebinja Slavko Vučurević preuzeo je danas funkciju prvog čovjeka grada, najavljujući da će prioriteti rada nove administracije biti socijalna pravda, zapošljavanje i redukovanje broja zaposlenih u administrativnoj službi Grada.

On smatra da je u ovakvoj situaciji administrativni aparat preglomazan, te da ima namjeru da napravi "određene promjene".


 

"Pristupićemo izradi novog pravilnika o sistematizaciji i organizaciji radnih mjesta, nakon čega ćemo vidjeti koliko nam radnika treba. Raduje me da je u administrativnoj službi veliki broj visokoobrazovanih ljudi što je potencijal za kvalitetniji rad", rekao je Vučurević, izrazivši zadovoljstvo što je veći dio budžetskih obaveza izmiren.

On je najavio da će primopredaja vlasti službeno biti obavljena početkom naredne sedmice kada bi trebalo da bude potpisan dokumet sa prethodnom administracijom u kojem će biti sadržan presjek izvještaja svih odjeljenja administrativne službe.

Dosadašnji gradonačelnik Trebinja Dobroslav Ćuk zahvalio je saradnicima i građanima na ukazanom povjerenju u dva mandata i novom gradonačelniku poželio uspješan rad.

Vučurević je, kao kandidat koalicije "Zajedno za Trebinje", na proteklim lokalnim izborima osvojio 6.502 glasa, a kandidat SNSD-a Dobroslav Ćuk 6.004.

SRNA / Milosava Supić Vuković

Vučurević preuzeo funkciju gradonačelnika
 

Posjete

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas1680
mod_vvisit_counterJuce4479
mod_vvisit_counterOve nedelje27419
mod_vvisit_counterProšle nedelje27361
mod_vvisit_counterOvog mjeseca51707
mod_vvisit_counterProšlog mjeseca161064
mod_vvisit_counterUkupno18447948