Opština Berkovici

Sport

PRVENSTVO REPUBLIKE SPRSKE ZA MLADJE PIONIRE I KADETE

El. pošta Štampa PDF

Dana 19.03.2022.godine na Palama održano je prvenstvo Republike Srpske u džudu za uzraste mladjih pionira-pionirki i kadeta-kadetkinja. 

Džudo klub Berkovići je nastupio sa 4 takmičara i osvojio 3 medalje. U konkurenciji mladjih pionira nastupio je Veljko Škrba koji je osvojio treće mjesto i bronzanu medalju. U konkurenciji kadeta medalje su osvojili sledeći takmičari:
Opširnije...
 

Džudisti Berkovića svojim uspjesima potvrđuju da su među najboljima

El. pošta Štampa PDF

Dana 05.03.2022godine u Bijeljini održano je prvenstvo BiH za poletarce. Džudo klub Berkovići je nastupio sa dva takmičara koji su postigli odličan rezultat osvojivši jednu srebrenu i jednu zlatnu medalju. 

Opširnije...
 

Džudisti osvojili tri medalje u Banja Luci

El. pošta Štampa PDF

Dana 26.02.2022,godine u Banjoj Luci održano je prvenstvo Republike Srpske za seniore i seniorke-poletarce i poletarke. Džudo klub Berkovići je na ovom prvenstvu nastupio sa 4 takmičara koji su osvojili 3 medalje. U konkurenciji poletaraca treće mjesto i bronzanu medalju osvojio je Milan Kojović, drugo mjesto i  srebrenu medalju osvojila je Ana Kojović. U konkurenciji seniora odlična je bila Jelena Bjelica koja se domogla drugog mjesta i srebrene medalje i tako postala vicešampion Republike Sprske.

Opširnije...
 

Polaganje za pojas

El. pošta Štampa PDF

Dana 20.02.2022.godine u Bileći održano je polaganje za pojas na kome je prisustvovalo 8 članova džudo kluba Berkovići. Kandidate je ocjenjivala tročlana komisija, predsjednik komisije Jovo Samardžić(majstor džudoa crni pojas peti dan) i članovi komisije generalni sekretar džudo saveza Republike Srpske gospodin Siniša Đukić(majstor džudoa crni pojas peti dan) i Nikola Čabrilo(majstor džudoa crni pojas drugi dan). svi kandidati su pokazali zavidno znanje i uspješno položili.

Opširnije...
 

Džudisti osvojili 9 medalja u Trebinju

El. pošta Štampa PDF

Dana 19.02.2022.godine u Trebinju je održan XIX MEĐUNARODNI DŽUDO KUP TREBINJE i XII MEMORIJAL "MILOŠ MRDIĆ" na  kome je učestvovalo 50-ak klubova i preko 500 takmičara. Džudo klub Berkovoći je učestvovao sa 12 takmičara, koji  su zabilježili odlične rezultate osvojivši ukupno 9 medalja.

Opširnije...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Posjete

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas987
mod_vvisit_counterJuce2328
mod_vvisit_counterOve nedelje4156
mod_vvisit_counterProšle nedelje53703
mod_vvisit_counterOvog mjeseca170594
mod_vvisit_counterProšlog mjeseca277405
mod_vvisit_counterUkupno18041604