Opština Berkovici

Naslovna Berkovići Privreda

Privreda

Нацрт Студије о утицају на животну средину за каменолом у Поткому

El. pošta Štampa PDF

У току је издавање еколошке дозволе за експлоатацију архитектонско грађевинског камена кречњака на лежишту „Потоком“ у општини Берковићи.

Opširnije...
 

ОПШТИНА БЕРКОВИЋИ ОДАБРАНА ЗА УЧЕШЋЕ У ПРОЈКЕТУ АNC ВIH

El. pošta Štampa PDF

Општина Берковићи једна је од једанаест локалних заједница из БиХ које су одабране за учешће у пилот пројекту "Одрживи привредни развој и заштита животне средине подручја са природним ограничењима у БиХ - ANC BiH" који имплементира, Медитерански агрономски институт Бари ( CIHEAM ), а финансира Италијанска агенција за развојну сарадњу (AICS) кроз грант Министарства спољних послова и међународне сарадње Италије ( MAECI ). Тим поводом Општину Берковићи, данас је посјетила координатор пројекта Сузана Маџарић.

Opširnije...
 

ЈАВНИ ПОЗИВ регистрованим пољопривредним газдинствима за исказивање интереса за учешће у пројекту EU4AGRI

El. pošta Štampa PDF

У склопу EU4AGRI пројекта – подршка инвестицијама у диверзификацију економских и социјалних активности у руруалним подручјима, Општина Берковићи ће аплицирати са пројектом у партнерству са директним корисницима пројекта (регистрована пољопривредна газдинства) на ЛОТ 1 јавног позива.

Opširnije...
 

Обавјештење

El. pošta Štampa PDF

Позивају се пољопривредни произвођачи са територије општине Берковићи који су заинтересовани за проширење постојећих и ископ нових каптажа за потребе наводњавања пољопривредних површина, да се пријаве на број телефона     059/860-111, радним данима од 08:00 до 14:00 часова.

Opširnije...
 

ERS odgovorna što VE "Hrgud" nije na elektro mreži

El. pošta Štampa PDF

Abramović je podsjetio da je VE “Hrgud”, prema prvobitnom projektu, trebalo da bude na mreži još 2019. godine, a za kašnjene smatra odgovornim isključivo rukovodstvo ERS-a.

 

ERS odgovorna što VE "Hrgud" nije na elektro mreži

Načelnik Berkovića Nenad Abramović danas je posredstvom medija zatražio obašnjenje od Elektroprivrede Republike Srpske (ERS) zbog čega kasne radovi na izgradnji Vjetroelektrane (VE) “Hrgud”, a u svjetlu najava iz Njemačke da bi moglo biti obustavljeno finansiranje ovog projekta. 

Opširnije...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Posjete

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas2537
mod_vvisit_counterJuce7066
mod_vvisit_counterOve nedelje2537
mod_vvisit_counterProšle nedelje61539
mod_vvisit_counterOvog mjeseca31263
mod_vvisit_counterProšlog mjeseca244692
mod_vvisit_counterUkupno19999303