Opština Berkovici

Naslovna Berkovići Politika ОДРЖАНА СЕДМА РЕДОВНА СЈЕДНИЦА СО-е БЕРКОВИЋИ

ОДРЖАНА СЕДМА РЕДОВНА СЈЕДНИЦА СО-е БЕРКОВИЋИ

El. pošta Štampa PDF

Дана 08.09.2017. године одржана је седма редовна сједница СО-е Берковићи. Сједници је присуствовало  дванаест одборника од укупно тринаест. Сједница је почела са радом у 9,00 часова а завршена је око 11,00 часова.

На седмом скупштинском засједању усвојен је Записник са шесте редовне сједнице   СО-е Берковићи, као и приједлог Одлуке о Извјештај о остварењу годишњег плана имплементације стратегије развоја општине Берковићи за 2016. годину и Информација о стању криминалитета, јавног реда и мира и безбједности саобраћаја за 2016. годину.

Скупштина општине Берковићи је донијела процјену угрожености од елементарних непогода и друге несреће – општина Берковићи. Усвојени су и приједлог Одлуке о финансирању политичких странака заступљених у СО-е Берковићи и приједлог Одлуке о измјени Рјешења о избору Комисије за заштиту људских права, друштвени надзор о представке и Рјешење о избору Одбора за кодекс понашања одборника.

Дужа расправа је вођена међу одоборницима приликом разматрања приједлога Одлуке о разврставању локалних путева и улица у насељу и на територији општине Берковићи. У вези са овом одлуком донесен је закључак да Начелник општине формира комисију која ће квалитетније припремити приједлог ове одлуке.

За директора ЈУ за предшколско васпитање и образовање Дјечији вртић „Света новомученица Милица – дете“ Берковићи изабрана је  и именована Љепосава (Момир) Јањош.

Илија (Трипо) Шетка је изабран и именован за предсједника Општинске изборне комисије  општине Берковићи, уз прибављење сагласности од Централне изборне комисије БиХ – Сарајево. Један члан општинске изборне комисије није изабран због недовољног броја гласова и биће расписан нови конкурс.

                                                            Извјештај сачинио в.д. Секретар СО-е

                                                                                Ранко Шетка

 

ОДРЖАНА СЕДМА РЕДОВНА СЈЕДНИЦА СО-е БЕРКОВИЋИ
 

Posjete

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas1282
mod_vvisit_counterJuce8099
mod_vvisit_counterOve nedelje43322
mod_vvisit_counterProšle nedelje61539
mod_vvisit_counterOvog mjeseca72048
mod_vvisit_counterProšlog mjeseca244692
mod_vvisit_counterUkupno20040088