Opština Berkovici

Naslovna Berkovići Politika Održana sjednica savjeta Saveza opština Istočne Hercegovine

Održana sjednica savjeta Saveza opština Istočne Hercegovine

El. pošta Štampa PDF

Izvršni savjet Saveza opština Istočne Hercegovine danas je u Brkovićima održao 51. redovnu sjednicu. Hercegovina mora da napreduje zaključci su šest načelnika opština ove regije.

 

 

"Savez opština Istočne Hercegovine nije politička organizacija kako je predstavljaju neki mediji već ujedinjena regija", rekao je danas u Berkovićima predjesdnik ovog saveza Nenad Abramović.

Raspravljalo se o nacrtu budžeta Saveza opština Istočne Hercegovine, usvojena je i strategija razvoja ove regije ali upućena je i inicijativa prema Vladi RS. Budžet ovoga saveza u narednom periodu biće nepunih 100.000 KM. Načelnici koji su bili prisutni optimisti su i vide bolju budućnost ove regije. Svi su se složili da ih vlasti zaobilaze i da moraju sami da preuzmu sve inicijative za bolje sutra.

Sjednici su prisustvovali predstavnici oština Gacko, Ljubinje, Nevesinje, Istočni Mostar, Berkovići i predstavnik Grada Trebinja. Na sastanku se nije pojavio niko od predstavnika opštine Bileća jer i načelnik ove opštine smatra da je u pitanju politička organizacija. Abramović ih je pozvao da se i oni uključe u borbu za promjenu stanja u Istočnoj Hercegovini.

Hercegovci se moraju probuditi, moraju uraditi sve da se prekine praksa da ih svi zaobilaze u širokom luku zaključili su prvi ljudi opština Istočne Hercegovine.

Bojan Nosović Herceg tv.

Održana sjednica savjeta Saveza opština Istočne Hercegovine
 

Posjete

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas1268
mod_vvisit_counterJuce8099
mod_vvisit_counterOve nedelje43308
mod_vvisit_counterProšle nedelje61539
mod_vvisit_counterOvog mjeseca72034
mod_vvisit_counterProšlog mjeseca244692
mod_vvisit_counterUkupno20040074