Opština Berkovici

Naslovna Berkovići Politika USVOJEN REBALANS BUDŽETA ZA 2013. GOD

USVOJEN REBALANS BUDŽETA ZA 2013. GOD

El. pošta Štampa PDF

Predloženi dnevni red  koji je utvrdio kolegij SO-e Berkovići  na svojoj sjednici  održanoj dana  03.10. 2013. godine  je usvojen  od strane odbornika  sa neznatnim izmjenama .

Skupština  opštine Berkovići  je usvojila zapisnik sa prethodne  sjednice   kao i izvještaj o tromjesečnom  ostvarenju Programa rada  SO-e Berkovići i realizaciju  odluka  i rješenja  sa šeste sjednice SO-e Berkovići .

Odbornici SO-e  Berkovići su  usvojili  izvještaj  o stanju Civilne zaštite opštine Berkovići, kao i izvještaj  o radu JU“Narodna biblioteka „ Berkovići za 2012.god i protekli period 2013god , kao i izvještaj  o radu JU „Berkovići-sport“Berkovići za protekli period 2013. godine.

Usvojene su informacije o stanju u  oblasti srednjeg obrazovanja  u opštini Berkovići i Informacija  o stanju u oblasti osnovnog obrazovanja  u opštini Berkovići , gdje je  između odbornika i direktora OŠ“Njegoš“ Berkovići  trajala duža rasprava .

Usvojen  je rebalans  budžeta  opštine Berkovići  za 2013. godinu ukupna budžetska sredstva  i budžetska potrošnja iznosi 1.200 420,00 KM . Povećanje budžetskih sredstava   u odnosu na usvojeni budžet 2013. god iznosi 119.000,00KM. Razlog povećanja je kreditno zaduženje opštine Berkovići u iznosu od 130.000,00 KM.

Skupština  opštine Berkovići  je usvojila prijedlog odluke  o zaštiti i održavanju spomenika  i spomen obilježja  na teritoriji opštine Berkovići , kao i prijedlog odluke o izmjeni djela regulacionog plana stambenog naselja  u Berkovićima.

Usvojen je prijedlog rješenja o imenovanju Savjeta  za izradu Regulacionog plana  stambenog naselja u Berkovićima . Zadatak savjeta   je da prati izradu, izmjenu Regulacionog plana  stambenog naselja  u Berkovićima  i zauzima stručne stavove  u pogledu prema  pitanjima  opšteg, privrednog i prostornog razvoja opštine, odnosno područja za koji se ovaj dokument donosi, zauzima stručne stavove u pogledu racionalnosti i kvaliteta  predloženih planskih rješenja, usaglašenost dokumenata sa Prostornim  planom opštine  Berkovići 2009-2030 god , kao i usaglašenost dokumenata  sa odredbama Zakona  o uređenju prostora  i građenja .

Donešeni  su i  drugi zaključci.

                                                                                        Stručna  služba opštine 

USVOJEN REBALANS BUDŽETA ZA 2013. GOD
 

Posjete

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas4797
mod_vvisit_counterJuce8647
mod_vvisit_counterOve nedelje40211
mod_vvisit_counterProšle nedelje73292
mod_vvisit_counterOvog mjeseca65603
mod_vvisit_counterProšlog mjeseca290783
mod_vvisit_counterUkupno19510393