Opština Berkovici

Naslovna Berkovići Politika Najmlađi načelnik preuzeo dužnost

Najmlađi načelnik preuzeo dužnost

El. pošta Štampa PDF

Novoizabrani načelnik opštine Berkovići Nenad Abramović  iz SDS-a preuzeo je dužnost od dosadašnjeg načelnika Ranka Lučića, koju je ovu funkciju obavljao u protekla  tri  mandata. Dosadašnji načelnik Berkovića Ranko Lučić  zahvalio je saradnicima i građanima na ukazanom povjerenju u proteklim mandatima i novom načelniku poželio uspješan rad.

Nenad Abramović , novi načelnik Opštine Berkovići, uputio je riječi zahvalnosti i izrazio nadu da će ukazano povjerenje i opravdati obavljajući ovu odgovornu i važnu dužnost.


 

„Nastaviću raditi u interesu razvoja našeg grada. Svjestan sam odgovornosti i težine vremena u kojem se nalazimo, ali zajedno možemo mnogo, zato očekujem pomoć i saradnju svih građana našeg grada.”, naglasio je novi Načelnik Berkovića Abramović i dosadašnjem načelniku Ranku Lučiću poželio mnogo uspjeha u životu i daljem radu.

Novoizabranog načelnika posjetili su najmlađi stanovnici opštine Berkovići iz Dječijeg vrtića „Sveta Novomučenica Milica-dete“, koji su recitovanjem i slikom koju su sami napravili i donjeli na poklon poželjeli novom načelniku puno uspjeha u poslu.

U novom sazivu lokalnog parlamenta koji broji 13 odbornika .SDS će imati šest,SNSD dva,DNS tri,PDP jednog i SRSRS jednog odbornika.

Najmlađi  i najstariji načelnik

Mada su mladi načelnici opština rijetkost,hercegovci ovoga puta drže dva rekorda.Opština Berkovići dobila je  najmlađeg načelnika u Republici Srpskoj.Za razliku od Berkovića prvi čovjek opštine Gacko  Milan Radmilović aposolutni je prvak u Republici Srpskoj po broju mandata.

Najmlađi načelnik preuzeo dužnost
 

Posjete

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas6092
mod_vvisit_counterJuce7868
mod_vvisit_counterOve nedelje13960
mod_vvisit_counterProšle nedelje58684
mod_vvisit_counterOvog mjeseca21139
mod_vvisit_counterProšlog mjeseca292765
mod_vvisit_counterUkupno18889281