Opština Berkovici

Naslovna Berkovići Hronika Vrijeka crna tačka

Vrijeka crna tačka

El. pošta Štampa PDF

 

Mještani sela Vrijeka uz saobraćajni put R-427 Berkovići, Bileća ogorčeni su zbog loše saobraćajnice gdje se dešavaju česte saobraćajne nezgode.U poslednjoj koja se dogodila na mostu u Vrijeci gdje je suženje puta, povređena su tri lica iz Brčkog koji su nakon nesreće prevezeni u Dom zdravlja "Dr. Milenko Muratović" u Berkovićima i nakon ukazane prve  prevezeni u Trebinjsku opštu bolnicu.

 

Oni su sa kombijem probili kamenu zaštitnu ogradu i završili na krovu  u kamenom koritu  rijeke Sušice .Na nihovu sreću nije bilo velikih kiša u nedelju kada se dogodila nesreća pa je korito bilo suho.

 

 

Prema izjavi mještana u poslednjih deset godina na istom mjestu poginula su tri lica i bilo je bezboj saobraćajnih udesa sa velikom materijalnom štetom.

Iz Opštine Berkovići saznajemo da su odmah obavjestili "Hercegovina puteve "AD Trebinje koji su nadležni za održavanje navedene saobraćajnice  i da su u više navrata slali dopise u Resorno ministarstvo i Puteve Republike Srpske u vezi problema na navedenoj dionici puta.

Natalija Popadić potparolka JP Putevi Republike Srpske izjavila je da su upoznati sa problemom i da je njihovim  planom predviđena rekonstrukcija puta za 2010 godinu.

Iz Trebinje puteva saznajemo da će ovih dana postaviti novu zaštitnu ogradu, a do tada savjetujemo svim vozačima da otvore četvere oči.

Vrijeka crna tačka
 

Posjete

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas3715
mod_vvisit_counterJuce11888
mod_vvisit_counterOve nedelje37711
mod_vvisit_counterProšle nedelje77270
mod_vvisit_counterOvog mjeseca157543
mod_vvisit_counterProšlog mjeseca337301
mod_vvisit_counterUkupno12134946