Opština Berkovici

Naslovna Berkovići Hronika Prevozili skank vrijedan 100.000 KM

Prevozili skank vrijedan 100.000 KM

El. pošta Štampa PDF

Četiri osobe uhapšene su u noći između ponedjeljaka i utorka na magistralnom putu Bileća - Berkovići, a kod njih je pronađeno više od deset kilograma skanka vrijednog oko 100.000 maraka, potvrdio je izvor “Glasa Srpske”.

Prema nezvaničnim informacijama, među uhapšenima su izvjesni Ivković i Ćerlasan.

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Radislav Jovičić rekao je juče da je na području Hercegovine sprovedena akcija Uprave kriminalističke policije i Centra javne bezbjednosti Trebinje, koja je međunarodnog karaktera.


 

- U ovom trenutku ne mogu da dam detaljnije informacije o ovoj akciji, jer se sprovodi kriminalistička obrada, o čemu će javnost biti blagovremeno informisana - istakao je Jovičić.

Prema nezvaničnim informacijama, prije hapšenja policija je imala informaciju da će četiri osobe tokom noći prevoziti veću količinu narkotika.

- Na pomenutom putu na području Bileće policija je pokušala da zaustavi sumnjivi automobil “audi A6”, u kojem su se nalazili osumnjičeni. Međutim, oni su odbili da se zaustave i pokušali da pobjegnu - ispričao je izvor blizak istrazi.

Po njegovim riječima, policija je uspjela da ih stigne i uhapsi, a tokom bijega oni su odbacili putničku torbu, u kojoj je bilo više od deset kilograma skanka, ali je ona pronađena.

- Još sa sigurnošću ne možemo reći koliko je tačno bilo skanka u torbi. To ćemo moći kada obavimo vaganje i vještačenje sadržaja torbe. Sigurno je da je bilo više od deset kilograma skanka - dodao je naš izvor.

Poslije hapšenja oni su sprovedeni u policijske prostorije, gdje do zaključenja ovog broja “Glasa Srpske” nije bila završena kriminalistička obrada.

U Centru javne bezbjednosti Trebinje rekli su da ne mogu davati informacije o ovom hapšenju, jer policijske aktivnosti juče nisu bile završene.

- Davanjem bilo kakvih informacija mogli bismo našteti istrazi, koja još nije završena. U srijedu će biti više informacija - rečeno je u CJB Trebinje.

Pretresi

Policija je na području Berkovića i Bileće obavila u utorak veći broj pretresa u kojima su tražili dokaze koji osumnjičene mogu da dovedu u vezu sa trgovinom narkotika.

- Sva četvorica osumnjičenih su od ranije poznata policiji zbog sličnih krivičnih djela i poslije kriminalističke obrade biće predati u nadležnost Okružnog tužilaštva u Trebinju - pojasnio je pomenuti izvor.

G.Obradović Glas Srpske

Prevozili skank vrijedan 100.000 KM
 

Posjete

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas4311
mod_vvisit_counterJuce8647
mod_vvisit_counterOve nedelje39725
mod_vvisit_counterProšle nedelje73292
mod_vvisit_counterOvog mjeseca65117
mod_vvisit_counterProšlog mjeseca290783
mod_vvisit_counterUkupno19509907