Opština Berkovici

Naslovna Berkovići Društvo Mališani otputovali u Kumbor

Mališani otputovali u Kumbor

El. pošta Štampa PDF

BERKOVIĆI-U okviru projekta „Socijalizacija djece 2010. godine“ koga u saradnji sa Javnim fondom za dječiju zaštitu provodi Služba dječije zaštite u Opštini Berkovići danas je sedmero djece sa jednim vaspitačem iz našega grada otputovalo na ljetovanje u dječije kamp odmaralište Kumbor koji se nalazi na crnogorskom primorju.

Na konkurs koji je raspisala Služba dječije zaštite mogla su se prijaviti djeca bez roditelja koja primaju dječiji dodatak, kao i djeca iz višečlanih porodica uzrasta od pet do petnaest godina.

Mališani će u Kumboru boraviti od 16 do 25.07 u okviru 6 smjene.Iako sa skromnim budžetskim primanjima, Opština Berkovići učestvovala je u izradi kolektivnog pasoša i skromnim džeparcem za boravak djece na moru-izjavila je Ljeposava Domazet , referent za dječiju zaštitu u opštini Berkovići.

Djeca iz Berkovića će se prevesti do 20 kilometara udaljenog Stoca , gdje će sačekati autobus prevoznika “Drina Trans “ iz Zvornika koji je krenuo sa djecom iz Laktaša.

Djeca će u sklopu ovog projekta svaki dan imati program animacije, a družiće se svojim vršanjacima iz drugih gradova RS.

Mališani otputovali u Kumbor
 

Posjete

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas15383
mod_vvisit_counterJuce10457
mod_vvisit_counterOve nedelje70399
mod_vvisit_counterProšle nedelje79547
mod_vvisit_counterOvog mjeseca61930
mod_vvisit_counterProšlog mjeseca321587
mod_vvisit_counterUkupno11702032