Opština Berkovici

Naslovna Berkovići Društvo Predsjednik Narodne skupštine posjetio Berkoviće

Predsjednik Narodne skupštine posjetio Berkoviće

El. pošta Štampa PDF

ig2Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Igor Radojičić i Narodni poslanik Perica Rajčević posjetili su danas opštinu Berkovići.Razgovarali su sa načelnikom opštine Rankom Lučićem ,presjednikom Skupštine opštine Milenkom Kojovićem i njihovim saradnicima.

Igor Radojičić izjavio je nakon sastanka da ima običaj u toku svog mandata da obilazi jedinice lokalne samouprave.Prvi put se nalazi u Berkovićima i razgovarao je sa načelnikom gosp.Lučićem o onom što je urađeno u proteklom periodu i što predstoji da se uradi u ovoj istočnohercegovačkoj opštini.Iz razvojnog programa zavšena je sportska dvorana i očekuje se ovih dana početak izgradnje obdaništa  u Berkovićima.

ig1

Razgovarano je o stanju infrastrukture u Berkovićima.Prema razvojnom programu kandidovana su tri projekta za asvaltiranje ulica u gradskom jezgru .Izgrađene su tri stambene jedinice za porodice poginulih boraca i ratne vojne invalide.

Predsjenik Narodne skupštine izjavio je da ovoj opštini treba pomoći.

„Gospodin Načelnik koji dugo godina radi u lokalnoj zajednici  i ima podršku republičkih vlasti primjer je aktivnog i agilnog načelnika“ rekao je Predsjednik Narodne skupštine .Prema tome onima koji hoće i znaju da rade Republika treba pomoći i pomaže .

ig3

Načelnik opštine je izjavio da projekte uglavnom kandiduju prema donatorskim kućama jer iz svoga budžeta mogu veoma malo postići.Od donatora tu je Vlada Republike Srpske,Svjetska banka, Evropska komisija itd.Opština Berkovići ima veoma jaku saradnju sa Vladom Republike Srpske.Trenutno se radi Regulacioni plan opštine Berkovići, a u planu je izgradnja oborinske i fekalne kanalizacije, trotoara i asvaltiranje ulica u užem gradskom jezgru.

Predsjednik Narodne skupštine posjetio Berkoviće
 

Posjete

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas7874
mod_vvisit_counterJuce8964
mod_vvisit_counterOve nedelje7874
mod_vvisit_counterProšle nedelje56339
mod_vvisit_counterOvog mjeseca219753
mod_vvisit_counterProšlog mjeseca278558
mod_vvisit_counterUkupno19943101