Opština Berkovici

Naslovna Berkovići Društvo ОПШТИНИ БЕРКОВИЋИ БРОНЗАНА ПЛАКЕТА

ОПШТИНИ БЕРКОВИЋИ БРОНЗАНА ПЛАКЕТА

El. pošta Štampa PDF

Замјеник начелник општине Берковићи Бојан Самарџић учествовао је синоћ у Сарајеву на годишњој конференцији Фондације Мозаик гдје је преко 300 учесника из приватног и јавног сектора из Босне и Херцеговине, уз присуство амбасадора Швајцарске у БиХ Данијелом Хуном, као и представника амбасаде Шведске разговарало о креирању прилика и конкретној подршци младим људима који желе да остану у БиХ. Конференцији испред општине Берковићи присустовао је и општински координатор за Програм Омладинске банке Бобан Шетка.

dddsds

Фондација Мозаик ове године обиљежава 15 година Програма Омладинске банке у БиХ која у свом саставу има 50 Омладинских банака у локалним заједницама широм Босне и Херцеговине и том приликом је замјенику начелника Бојану Самарџићу уручена Бронзана плакета за општину Берковићи, која већ 3 година са успјехом сарађује са Фондацијом Мозаик. У протекле 3 године у Берковићима су реализована 24 пројекта.

ddsa

Представници општине Берковићи разговарали и са представницима Швајцарског Каритаса и америчког УСАИД о могућностима подршке при реализацији пројектних приједлога општине Берковићи.

ОПШТИНИ БЕРКОВИЋИ БРОНЗАНА ПЛАКЕТА
 

Posjete

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas4142
mod_vvisit_counterJuce5734
mod_vvisit_counterOve nedelje22884
mod_vvisit_counterProšle nedelje41807
mod_vvisit_counterOvog mjeseca150160
mod_vvisit_counterProšlog mjeseca278942
mod_vvisit_counterUkupno20397142