Opština Berkovici

Naslovna Berkovići Društvo Припадници Полицијске станице Берковићи уручили школски прибор првацима у О.Ш. „Његош“

Припадници Полицијске станице Берковићи уручили школски прибор првацима у О.Ш. „Његош“

El. pošta Štampa PDF

Полицијски службеници Полицијске станице Берковићи су 14. септембра 2022. године, у О.Ш. „Његош“ у оквиру кампање МУП-а Републике Српске „Заштитимо дјецу у саобраћају“ одржали едукативно предавање првом разреду о безбједном учествовању у саобраћају. Полицијски службеници и представник Ауто-мото савеза Републике Српске су дјеци објаснили како да правилно пређу улицу, како да се правилно превозе у путничким аутомобилима, колико година треба да имају да могу да сједу на мјесто сувозача. Такође, су одговорили на бројна дјечија питања како би што више приближили опасности које могу настати непоштовањем саобраћајних прописа.

2

Полицијски службеници су ову прилику искористили да ђаке дарују са школским прибором, са жељом да им школа буде мјесто другарства и срећних успомена, а школовање да посматрају као једну авантуру из које ће изаћи млади људи спремни да активно и квалитетно учествују у животу заједнице.

Срећан почетак школске године, са припадницима ПС Берковићи првацима су пожељели и Драгана Бјелица, референт за образовање, спорт, културу и цивилно друштво Општине Берковићи и представник Ауто-мото савеза Републике Српске.

Припадници Полицијске станице Берковићи уручили школски прибор првацима у О.Ш. „Његош“
 

Posjete

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas5978
mod_vvisit_counterJuce7868
mod_vvisit_counterOve nedelje13846
mod_vvisit_counterProšle nedelje58684
mod_vvisit_counterOvog mjeseca21025
mod_vvisit_counterProšlog mjeseca292765
mod_vvisit_counterUkupno18889167