Opština Berkovici

Naslovna Berkovići Društvo „Лако је појас везати!“

„Лако је појас везати!“

El. pošta Štampa PDF

 

Безбједносни појас представља један од најефективнијих елемената пасивне безбједности у возилима.

Министарство саобраћаја и веза, Министарство унутрашњих послова, Агенција за безбједност саобраћаја, Ауто-мото савез Републике Српске, Jeдинице локалних самоуправа, Радио телевизија Републике Српске као медијски партнер и компаније Витинка као друштвено одговорна компанија у периоду од 08. априла до 13. маја 2022. године провeшће кампању Лако је појас везати!“

Циљ провођења кампање Лако је појас везати!“је повећање нивоа безбједности саобраћаја у Републици Српској, повећањем употребе безбједносних појасева код возача и путника у возилу као и дјечијих ауто сједишта.

Кампањом се жели утицати на промјену ставова према употреби безбједносних појасева и дјечијих ауто сједишта те преношење поруке истим колико је важно користити их.

Реализацијом ове кампање очекује се повећање употребе безбједносних појасева и  дјечијих ауто сједишта чиме би дошло до смањења броја настрадалих лица у саобраћајним незгодама и измјене у структури повреда (значајно смањење тежине повреда и мања смртност).

Позивамо Вас да се прикључите наведеним кампањама и да у складу са вашим могућностима ангажујете ваше локалне радио станице које би у својим програмским шемама емитовале радио џингл који Вам достављамо у прилогу.

Такође, у прилогу вам достављамо и план кампање а промотивни материјал добићете путем поште.

Видео спот за кампању можете преузети на овом линку:https://www.youtube.com/watch?v=iJ72saAOrnw

С поштовањем,

„Лако је појас везати!“
 

Posjete

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas69
mod_vvisit_counterJuce4497
mod_vvisit_counterOve nedelje28993
mod_vvisit_counterProšle nedelje34378
mod_vvisit_counterOvog mjeseca69
mod_vvisit_counterProšlog mjeseca170351
mod_vvisit_counterUkupno18235246