Opština Berkovici

Naslovna Berkovići Društvo ПОЗИВ ПРИВРEДНИМ СУБЈЕКТИМА ИЗ ОПШТИНЕ БЕРКОВИЋИ

ПОЗИВ ПРИВРEДНИМ СУБЈЕКТИМА ИЗ ОПШТИНЕ БЕРКОВИЋИ

El. pošta Štampa PDF

04. јуна 2021. године начелник општине Берковићи Ненад Абрамовић и предсједник Фондације "За породицу" Драган Дакић потписали су уговор о реализацији пројекта "Пријатељи породице"

Овом приликом Вас позивамо да се укључите у пројекат као Пријатељ породице - давалц попуста на своје робе или услуге породицама са троје и више дјеце те на тај начин подржите саме породице и наталитет.

Sans titre 1.jpg44

Осим подршке наталитету Пројекат је конципиран тако да садржи и мјере подршке локалној привреди. Подстицај привредном развоју се огледа у томе што је за све Пријатеље породице обезбјеђено бесплатно коришћење јединствене електронске продајне платформе преко које могу непосредно пласирати своје производе и услуге и то свим циљаним групама на тржишту.

Сходно наведеном, обавјештавамо Вас о могућности закључења уговора о пословној сарадњи са Фондацијом „За породицу", а сви детаљи пословне сарадње биће дефинисани у сваком индивидуалном уговору између Фондације „За породицу“ и привредног друштва.

Уколико сте заинтересовани за склапање овог уговора потребно је да се електронским путем обратите предсједнику Фондације, доц. др Драгану Дакићу на адресу dragan.dakic@zaporodicu.org, како бисте усагласили вријеме и датум одржавања састанка. Мејл треба да садржи податке о називу Ваше компаније/институције, адреси и лицу овлаштеном да у Ваше име преговара/заступа у вези овог позива.

За све додатне информације стојимо Вам на располагању, а у ишчекивању Вашег позитивног одговора срдачно Вас поздрављамо.

ПОЗИВ ПРИВРEДНИМ СУБЈЕКТИМА ИЗ ОПШТИНЕ БЕРКОВИЋИ
 

Posjete

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas4815
mod_vvisit_counterJuce8486
mod_vvisit_counterOve nedelje32162
mod_vvisit_counterProšle nedelje58719
mod_vvisit_counterOvog mjeseca4815
mod_vvisit_counterProšlog mjeseca257883
mod_vvisit_counterUkupno16439800