Opština Berkovici

Naslovna Berkovići Društvo ПОЗИВ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ЗАХТЈЕВА ЗА ИЗДАВAЊЕ ПОНОСНЕ КАРТИЦЕ

ПОЗИВ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ЗАХТЈЕВА ЗА ИЗДАВAЊЕ ПОНОСНЕ КАРТИЦЕ

El. pošta Štampa PDF

04. јуна 2021. године начелник општине Берковићи Ненад Абрамовић и предсједник Фондације "За породицу" Драган Дакић потписали су уговор о реализацији пројекта "Пријатељи породице"

Овим пројектом породице са троје и више дјеце, од којих је барем једно дијете малољетно, а које имају пребивалиште на територији општине Берковићи, постаће власници ПОНОСНИХ КАРТИЦА

Sans titre 1

ПОНОСНИМ КАРТИЦАМА ће остваривати ПОПУСТЕ приликом куповине различитих производа у тренутно преко 250 привредних субјеката широм Српске и Србије. но што је важно напоменути да ће попусте моћи оставривати и путем посебно креиране WEB платформе за on line куповину.

Носиоци поносних картица биће ослобођени плаћања услуга које пружа  ЈУ "Дјечији вртић Св.Новомученица Милица Дете

Процес регистарацe почиње већ од сутра: 17.06.2021, а трајаће наредних 15 дана  (до 02. јула )

Картица се штампа и издаје на име МАЈКЕ, а потребно је да се достави:

Sans titre 2

1. кућна листа

2. фотокопија личне карте

Пројекат реализујемо са Центром за промоцију одрживог развоја Берковићи и тражену документацију је потребно предати у просторијама Центра.

Све трошкове учешћа у пројекту сноси општина Берковићи

Од сутра почиње и рок за пријаву заинтересованих привредних субјеката и индивидуалних произвођача са подручја општине Берковићи  и завршава се 02.07.2021. године

Са свим привредним субјектима и индивидуалним пољопривредним произвођачима који су спремни дати одређени ПОПУСТ на своје робе или услуга за носиоце ПОНОСНИХ КАРТИЦА, Фондација ће потписати уговор о сарадњи.

Привредницима и индивидуалним пољопривредним произвођачима биће омогућено да своје производе промовишу и продају преко посебно креиране WEB платформе у склопу властитих WEB продавница. На тај начин ће вршити промоцију својих производа и повећати тржиште на простор цијеле Републике Српске, а надамо се ускоро и Србије.

Такође, њихови производи ће бити доступни и у ПОНОСНОМ МАРКЕТУ у Бања Луци.

ПОЗИВ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ЗАХТЈЕВА ЗА ИЗДАВAЊЕ ПОНОСНЕ КАРТИЦЕ
 

Posjete

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas4337
mod_vvisit_counterJuce8486
mod_vvisit_counterOve nedelje31684
mod_vvisit_counterProšle nedelje58719
mod_vvisit_counterOvog mjeseca4337
mod_vvisit_counterProšlog mjeseca257883
mod_vvisit_counterUkupno16439322