Opština Berkovici

Naslovna Berkovići Društvo Брзом интервенцијом полицијских службеника Берковићa пронађен украдени аутомобил

Брзом интервенцијом полицијских службеника Берковићa пронађен украдени аутомобил

El. pošta Štampa PDF

Полицијска станица Билећа је данас, 06. јула 2020. године, око 10,45 часова запримила пријаву да су два лица за које постоји основ сумње да су илегално прешла државну границу украли путнички аутомобил марке „Audi“, тип „80“. Одмах по запримању пријаве полицијски службеници Полицијске станице Билећа су о пријаву обавјестили полицијске службенике сусједних Полицијских станица. 

Untitled 3

На регионалном путу Билећа- Берковићи, у мјесту Хатељи, патрола Полицијске станице Берковићи је покушала да заустави украдени путнички аутомобил, међутим возач аутомобила се оглушио на наређење полицијског службеника и наставио да вози према Берковићима. Полицијски службеници су са службеним аутомобилом кренули за њима и сустигли су их пар километара даље. Оба лица су лишена слободе у 11,20 часова. 

Након консултација са дежурним тужиоцем Окружног јавног тужилаштва у Требињу лица ће због постојања основа сумње да су починила кривична дјела „Крађа“ и „Спречавање службеног лица у вршењу службене радње“ бити предата у надлежност ОЈТ у Требињу, уз извјештај о почињеном кривичном дјелу. 

 

Брзом интервенцијом полицијских службеника  Берковићa пронађен украдени аутомобил
 

Posjete

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas2894
mod_vvisit_counterJuce3840
mod_vvisit_counterOve nedelje24409
mod_vvisit_counterProšle nedelje40272
mod_vvisit_counterOvog mjeseca154426
mod_vvisit_counterProšlog mjeseca195094
mod_vvisit_counterUkupno22940535