Opština Berkovici

Naslovna Berkovići Društvo Tрадиционални пријем за одличне ученике и чланове џудо клуба „Берковићи

Tрадиционални пријем за одличне ученике и чланове џудо клуба „Берковићи

El. pošta Štampa PDF

Данас је у просторијама општине Берковић, поводом „Видовдана“ крсне славе општине Берковићи уприличен традиционални пријем за одличне ученике деветог разреда О.Ш .„ЊЕГОШ“ Берковићи, одличне ученике четвртог разреда Средње економске школе у Берковићима , чланове џудо клуба „Берковићи  . Овом приликом додјељене су дипломе и новчане награде.

dr1

ОШ“ЊЕГОШ“БЕРКОВИЋИ

Ђак генерације ОШ „ЊЕГОШ“ Берковићи је Стефан Дука.Одлични ученици деветог разреда су : Баћевић Јана,Вујовић Данка, Граховац Јевто, Кундачина Марија, Милошевић Маја, Муратовић Дејан, Павић Анастасија ,Скочо Павле, Хајровић Вукашин, Шакота Стефан, Шетка Ирина, Шиник Андрија.

dr2

Ђак генерације Средње економске школе у Берковићима је Ђурица Миланка, која је током цијелог школовања постизала одличан успјех, и добитник је Вукове дипломе.Одлични ученици четвртог разреда средње економске школе су: Андрић Миљана, Граховац Ђорђе, Самарџић Милош и Милидраговић Стефан.

dr3

И Џудо клуб „Берковићи“ је у протеклој години остварио низ сјајних резултата и његови такмичари су се окитили бројним медаљама , а награђени су освајачи медаља на Првенству БИХ: Бјелица Јелена, Добранић Матија, Гордић Ивана, Ђурица Огњен И Шетка Исидора.

 

Свим добитницима награда начелник општине Берковићи Ненад Абрамовић је честитао, захвалио се на уложеном труду и раду , те пожелио много успјеха у даљем школовању и раду како би и убудуће нашу општину представљали у најбољем свјетлу.

 Tрадиционални пријем за одличне ученике  и чланове џудо клуба „Берковићи
 

Posjete

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas2669
mod_vvisit_counterJuce3851
mod_vvisit_counterOve nedelje2669
mod_vvisit_counterProšle nedelje24476
mod_vvisit_counterOvog mjeseca37087
mod_vvisit_counterProšlog mjeseca274632
mod_vvisit_counterUkupno15105980