Opština Berkovici

Naslovna Berkovići Društvo Рјешавање путне комуникације према селу Доња Трусина

Рјешавање путне комуникације према селу Доња Трусина

El. pošta Štampa PDF

log

У сриједу, 10.07.2019. године  у просторијама општине Берковићи, Начелник општине Ненад Абрамовић потписао је уговор којим је предвиђено суфинансирање пројекта „ Рјешавање путне комуникације према селу Доња Трусина“ Овај пројекат ће се суфинансирати у износу од 25.000 америчких долара, а имплемнтира се у оквиру Пројекта интегрисаног локалног развоја ( ILDP ) који представља заједнички пројекат Владе Швајцарске и Развојног програма Уједињених нација ( UNDP) у Босни и Херцеговини (  BiH) 

nc

 

Као подршка ILDP-u успостављен је Фонд за постицајна средства за пројекте локалног развоја чији је циљ покренути имплементацију усвојених локалних стратегија, те препознати лидере међу јединицама локалне самоуправе и кантонима који успјешно проводе процесе управљања развојем.

Пројектом „ Рјешавање путне комуникације према селу Доња Трусина“ планирано пробијање и насипање нове дионице пута у дужини 900 m са максималним нагибом до 7,36 % и серпентином одговарајућег радијуса.

nc1

Након што општина Берковићи у складу са законском регулативом спроведе поступак јавне набавке и одабере извођача радова започеће активности на реализацији овог пројекта који је усклађен са Стратегијом развоја општине Берковићи за период 2016-2025 година.

nc2

 

Рјешавање путне комуникације према селу Доња Трусина
 

Posjete

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas10290
mod_vvisit_counterJuce15653
mod_vvisit_counterOve nedelje25943
mod_vvisit_counterProšle nedelje107334
mod_vvisit_counterOvog mjeseca147345
mod_vvisit_counterProšlog mjeseca394159
mod_vvisit_counterUkupno12518907