Opština Berkovici

Naslovna Berkovići Društvo

Društvo

Позив за додјелу грантова USAID DIASPORA INVEST пројекта у сарадњи са Општином Берковићи

El. pošta Štampa PDF

Отворен је позив за подношење пријава за додјелу бесповратних средстава намијењених подршци квалификованим и регистрованим микро, малим и средњим предузећима (МСП) на подручју општине Берковићи. Позив је отворен у сарадњи са USAID пројектом DIASPORA INVEST, са циљем подстицања директних инвестиција у сарадњи са дијаспором.

Opširnije...
 

Пријаве за јединствен борачки додатак у општинама и градовима

El. pošta Štampa PDF

 

​Поводом најава о припремама за исплату јединственог борачког додатка које су ових дана емитоване у медијима, обавјештавамо јавност да смо данас свим локалним заједницама у Републици Српској, општинама и градовима, упутили инструкцију за поступање у вези са прихватањем захтјева свих категорисаних борааца Војске Републике Српске за остваривање права на јединствени мјесечни борачки додатак.

Opširnije...
 

СТРАТЕШКА ПЛАТФОРМА - ЈАВНИ УВИД

El. pošta Štampa PDF

Општина Берковићи је покренула процес израде Стратегије руралног развоја општине Берковићи за период 2023. - 2029.година. 

Општински развојни тим у претходном периоду је уз подршку ANCBiH пројекта           ( Одрживи привредни развој и заштита животне средине подручја са природним ограничењима у БиХ )  израдио СТРАТЕШКУ ПЛАТФОРМУ.

Opširnije...
 

ПРОГРАМ СУФИНАНСИРАЊА ЗАПОШЉАВАЊА И САМОЗАПОШЉАВАЊА „ЗАЈЕДНО ДО ПОСЛА” У 2023. ГОДИНИ

El. pošta Štampa PDF

ЈУ Завод за запошљавање Републике Српске реализује Програм суфинансирања запошљавања и самозапошљавања, „Заједно до посла” у 2023. години чија је укупна вриједност 6.000.000,00 КМ, а који се финансира из средстава Буџета Републике Српске.

Opširnije...
 

ПОТПИСАН УГОВОР ЗА АДАПТАЦИЈУ ЦЕНТРАЛНОГ ОБЈЕКТА ОШ „ЊЕГОШ“ БЕРКОВИЋИ У ИЗНОСУ ОД 292.090,50 КМ

El. pošta Štampa PDF

Јуче ( 04.07.) је у просторијама Општинске управе потписан Уговор за адаптацију централног објекта ОШ „Његош“ Берковићи, који је оштећен у земљотресима који су општину Берковићи погодили у априлу претходне године.

Уговор су потписали замјеник начелника Бојан Самарџић и директор П.Д. Херцеговинаинвест д.о.о. Берковићи Веселинко Рупар. Вриједност радова износи 292.090,50 КМ, а финансира се из средстава одобрених од Савјета министара БиХ за санацију штета проузрокованих земљотресима, а у складу са Одлуком Скупштине општине Берковићи о критеријумима и начину расподјеле истих. Рок за извођење радова је 90 дана.

Opširnije...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Posjete

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas1083
mod_vvisit_counterJuce6079
mod_vvisit_counterOve nedelje28691
mod_vvisit_counterProšle nedelje53045
mod_vvisit_counterOvog mjeseca28691
mod_vvisit_counterProšlog mjeseca210862
mod_vvisit_counterUkupno21749560