Opština Berkovici

Naslovna Vijesti iz BiH Društvo Nezadovoljni radom načelnika

Nezadovoljni radom načelnika

El. pošta Štampa PDF

BILEĆA - Policija nije dozvolila održavanje protestnog skupa ispred zgrade opštine Bileća, koji su juče željeli da održe članovi OO Srpske radikalne stranke "Dr Vojislav Šešelj", zbog nezadovoljstva radom načelnika Dragana Babića.

 

 

Odbornik SRS "Dr Vojislav Šešelj" Dražen Dunđer optužio je načelnika opštine da je u opštinu zaposlio odbornika Predraga Lera i njegovu suprugu, dok je 15 radnika opštine otpušteno, te da je od njegovog dolaska na vlast 500 Bilećana ostalo bez posla.

- Odbornik Lero dobija tri plate, a neko ne može da zaradi nijednu - rekao je Dunđer, tvrdeći da je mu je načelnik opštine rekao da je Lera zaposlio kako ne bi prešao u SNSD.

Prema riječima Dunđera, SRS "Dr Vojislav Šešelj" zalagaće se i dalje da se u Bileći zapošljavaju siromašni i da ne može petoro iz jedne kuće biti zaposleno, a da istovremeno iz druge niko ne radi.

Načelnik opštine Bileća Dragan Babić optužbe odbornika Dražena Dunđera nazvao je insinuacijama.

- Dunđer je pogubio konce u njegovoj koaliciji, obećao je zaposlenje velikom broju ljudi, a to nije mogao da realizuje pa sad pokušava na sve načine da omalovaži moj rad - istakao je Babić.

On je objasnio da je Predrag Lero 15. februara dobio ugovor o privremenim poslovima u Civilnoj zaštiti, gdje radi na administrativno-tehničkim poslovima i praćenju protivpožarne zaštite, na radnom mjestu koje je sistematizovano Pravilnikom o sistematizaciji opštine Bileća.

 

Nezadovoljni radom načelnika
 

Posjete

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas8564
mod_vvisit_counterJuce10909
mod_vvisit_counterOve nedelje19473
mod_vvisit_counterProšle nedelje54730
mod_vvisit_counterOvog mjeseca183425
mod_vvisit_counterProšlog mjeseca277228
mod_vvisit_counterUkupno9265332