Opština Berkovici

Naslovna Vijesti iz BiH Društvo Bilećanin pao u Stocu sa drogom

Bilećanin pao u Stocu sa drogom

El. pošta Štampa PDF

Policija je na području opštine Stolac, u mjestu Poplašići, juče zaplijenila 10 kilograma marihuane tržišne vrijednosti 2 500 konvertibilnih maraka...

... po kilogramu, te uhapsila jednu osobu s područja opštine Bileće. Kako je na press-konferenciji danas u Mostaru rekao načelnik Sektora kriminalističke policije MUP-a HNK Srećko Bošnjak, opojna droga marihuana pronađena je tokom policijske pretrage putničkog vozila "audi 80" reg. oznaka 165-M-085 kojim je jučer, u 9 sati i 55 minuta upravljala neimenovana osoba iz Bileće.Prema njegovim riječima, vještačenje robe obavljeno je i pribavljeni su svi potrebni dokazi da bi uhapšeni danas skupa s dokumentacijom i zaplijenjonim materijalom bio predan nadležnom tužilaštvu.

Komesar policije HNK Amir Begić rekao je da su akciju zapljene marihuane izveli pripadnici MUP-a HNK, u suradnji s Centrom javne bezbjednosti (CJB) Trebinje, dodavši kako je policija zajedničkim snagama u nekoliko navrata utvrdila zajedničke probleme u vezi s kriminalom na području Trebinja i HNK, i da su ih zajedno i rješavali.

Bošnjak je pohvalio službenike pripadnike Policijske stanice Stolac i mostarske Policijske stanice Jug, a posebne pohvale uputio je službenicima iz CJB-a Trebinje.

Načelnik CJB-a Trebinje Goran Zubac poručio je kriminalcima i svima onima koji se bave kriminalom da neće moći ubuduće na lagan način protivzakonito djelovati, jer je policija dobro uvezana i osposobljena za sve vidove kriminala.

Bilećanin pao u Stocu sa drogom
 

Posjete

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas2842
mod_vvisit_counterJuce5939
mod_vvisit_counterOve nedelje21460
mod_vvisit_counterProšle nedelje52437
mod_vvisit_counterOvog mjeseca155094
mod_vvisit_counterProšlog mjeseca193325
mod_vvisit_counterUkupno9986793