Opština Berkovici

Naslovna Berkovići Sport Novi trijumfi džudista

Novi trijumfi džudista

El. pošta Štampa PDF

Takmičari džudo kluba Berkovići su u subotu 19.09.2009.godine učestvovali na međunarodnom džudo turniru u Nikšiću.Na ovom takmičenju učestvovalo je oko 500 dzudista iz nekoliko zemalja iz okruženja. Džudo klub Berkovići je učestvovao sa  9 takmičara koji su na ovom prestižnom turniru, u veoma jakoj konkurenciji osvojili ukupno 6 medalja i tako postigli zapažen razultat.

        Prva mjesta i Zlatne medalje osvojili su: Aleksandra Samardžić u konkurenciji mlađih pionirki u kategoriji do 52 kg i Igor ĐURICA u konkurenciji poletaraca u kategoriji do 22 kg.

Druga mjesta  ja Srebrene  medalje  osvojili su Anđela Samardžić u konkurenciji poletarki  u kategoriji do 28 kg. Dejana Milidragović  U konkurenciji  mlađih  pionirki  u kategoriji  do 32 kg  ja Dara Dobranić  U konkurenciji  mlađih pionirki  u kategoriji  do 40 kg.

Treće mjesto  i bronzanu medalju  osvojio je Lazar ĐURICA  U konkurenciji poletaraca  u kategoriji do 20 kg.

Značajan uspjeh naših takmičara  na ovom turniru  nije  neočekivan  , Riječi su trenera  kluba Jova Samardžića, Jer se  marljivo treniralo u proteklom periodu, pauze gotovo da nije bilo za vrijeme ljetnog raspusta. Trener je još reko  Da bi Rezultat  bio vjerovatno još  ja bolji  da se takmičenje  nije odvijalo   po novim pravilima džudo saveza  Crne Gore  po kojima takmičari  Ne mogu da se takmiče  U višim  uzrasnim  kategorijama, Jer je po pravilima do tada važećim  naša najbolja takmičarka, Aleksandra Samardžić, nastupala  i za kadete  ja juniore i osvojila najveća odličja.

Dragana Bjelica

 

Novi trijumfi džudista
 

Posjete

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas1474
mod_vvisit_counterJuce3840
mod_vvisit_counterOve nedelje22989
mod_vvisit_counterProšle nedelje40272
mod_vvisit_counterOvog mjeseca153006
mod_vvisit_counterProšlog mjeseca195094
mod_vvisit_counterUkupno22939115