Opština Berkovici

Naslovna Berkovići Sport JELENA BJELICA TREĆA NA BALKANSKOM PRVENSTVU U GRČKOJ!

JELENA BJELICA TREĆA NA BALKANSKOM PRVENSTVU U GRČKOJ!

El. pošta Štampa PDF

Berkovićki Džudo klub je osvjetlio obraz Berkovića  i Republike Srpske u Grčkoj. Reprezentacija BiH u Džudo-u, u uzrastu mlađih kadeta i kadetkinja nastupila je na prvenstvu Balkana održanom u Grčkom gradu Thessaloniki od 29. do 30.jula.
Na prvenstvu Balkana nastupilo je 10 reprezentacija sa svojom punom posadom reprezentativaca, a zemlje sudionice bile su: Albanija, Crna Gora, Bugarska, Grčka, Makedonija, Rumunjska, Srbija, Turska, Kosovo i BiH. Učestvovalo je  preko 250 reprezentativaca.

jelaNa balkanijadi je pravo nastupa imao prvak i viceprvak matične države, a od ukupno 37 reprezentativaca koliko je i predstavljalo BiH u muškim i ženskim kategorijama BiH je na ovom izuzetno jakom džudo natjecanju osvojila 2 medalje.

Jelena Bjelica je u kategoriji do 40 kilograma osvojila treće mjesto, Marija Šukić koja je u kupnom plasmanu bila peta i osvojila zapažen rezultat i  Milan Dobranić nisu uspjeli da se domognu medalja ,ali su osvjetlili obraz svome klubu i Berkovićima učestvovanjem na ovom prestižnom turniru jer su se nalazili u veoma malom broju džudista iz čitave BiH što je ogroman uspjeh za naš klub.

JELENA BJELICA  TREĆA NA BALKANSKOM PRVENSTVU U GRČKOJ!
 

Posjete

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas114
mod_vvisit_counterJuce2395
mod_vvisit_counterOve nedelje8295
mod_vvisit_counterProšle nedelje17806
mod_vvisit_counterOvog mjeseca73242
mod_vvisit_counterProšlog mjeseca83529
mod_vvisit_counterUkupno6954850