Opština Berkovici

Naslovna Berkovići Sport Džudisti osvojili 17 medalja na svom terenu

Džudisti osvojili 17 medalja na svom terenu

El. pošta Štampa PDF

Dana 13.05.2017. godine u sportskoj dvorani u Berkovićima, održan je 6. Međunarodni džudo turnir „Kup Berkovića“ na kome je učestvovalo 28. klubova i oko 320. takmičara iz zemlje i okruženja.

Džudo klub Berkovići na ovome turniru nastupio je sa svojih 28 takmičara koji su ostvarili dobar uspjeh osvojivši ukupno 17 medalja od kojih 6 zlatnih, 5 srebrenih i 6 bronzanih.

1

Prva mjesta i zlatne medalje osvoji su : Jelena Bjelica, Marija Šukić, Gordana Ilić, Andrijana Domazet, Milan Dobranić i Milan Đurica.

Druga mjesta i srebrene medalje osvojili su : Marija Skočo, Marija Dobranić, Jovan Šakota, Ivana Gordić, Bojan Šinik i Jovan Đurica.

Treća mjesta i bronzane medalje osvojili su : Anastasija Pavić, Kristina Lučić, Kristina Šakota, Ognjen Đurica, Jefto Grahovac i Miloš Samardžić.

U ukupnom plasmanu za najbolju ekipu proglašen je Džudo klub „Hercegovac“ iz Mostara, drugo mjesto osvojio je Džudo klub „Borsa“ takođe iz Mostara a treće mjesto osvojio je takođe mostarski Džudo klub  „Neretva“.

Džudo klub Berkovići, kao domaćin,  je bio van konkurencije  za ukupan plasman.

 

 

Džudisti osvojili 17 medalja na svom terenu
 

Posjete

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas2453
mod_vvisit_counterJuce4370
mod_vvisit_counterOve nedelje2453
mod_vvisit_counterProšle nedelje26376
mod_vvisit_counterOvog mjeseca170158
mod_vvisit_counterProšlog mjeseca221995
mod_vvisit_counterUkupno6480307