Opština Berkovici

Naslovna Berkovići Sport Džudisti osvojili 17 medalja na svom terenu

Džudisti osvojili 17 medalja na svom terenu

El. pošta Štampa PDF

Dana 13.05.2017. godine u sportskoj dvorani u Berkovićima, održan je 6. Međunarodni džudo turnir „Kup Berkovića“ na kome je učestvovalo 28. klubova i oko 320. takmičara iz zemlje i okruženja.

Džudo klub Berkovići na ovome turniru nastupio je sa svojih 28 takmičara koji su ostvarili dobar uspjeh osvojivši ukupno 17 medalja od kojih 6 zlatnih, 5 srebrenih i 6 bronzanih.

1

Prva mjesta i zlatne medalje osvoji su : Jelena Bjelica, Marija Šukić, Gordana Ilić, Andrijana Domazet, Milan Dobranić i Milan Đurica.

Druga mjesta i srebrene medalje osvojili su : Marija Skočo, Marija Dobranić, Jovan Šakota, Ivana Gordić, Bojan Šinik i Jovan Đurica.

Treća mjesta i bronzane medalje osvojili su : Anastasija Pavić, Kristina Lučić, Kristina Šakota, Ognjen Đurica, Jefto Grahovac i Miloš Samardžić.

U ukupnom plasmanu za najbolju ekipu proglašen je Džudo klub „Hercegovac“ iz Mostara, drugo mjesto osvojio je Džudo klub „Borsa“ takođe iz Mostara a treće mjesto osvojio je takođe mostarski Džudo klub  „Neretva“.

Džudo klub Berkovići, kao domaćin,  je bio van konkurencije  za ukupan plasman.

 

 

Džudisti osvojili 17 medalja na svom terenu
 

Studio Berkovići

Virtuelni Matičar

2

PreduzetnickiportalRS

portal

Hercegovina

Civilno društvo

Civilno društvo

Telefonski imenik

Telefonski imenik

 

 

MAGAZIN


Posjete

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas1259
mod_vvisit_counterJuce3317
mod_vvisit_counterOve nedelje4576
mod_vvisit_counterProšle nedelje26451
mod_vvisit_counterOvog mjeseca106640
mod_vvisit_counterProšlog mjeseca135704
mod_vvisit_counterUkupno4397740