Opština Berkovici

Naslovna Berkovići Društvo Forum za bezbjednost

Forum za bezbjednost

El. pošta Štampa PDF

U velikoj sali Policijske stanice Berkovići 29.12.2009.godine predstavnici policije upoznali su  članove foruma sa bezbjednosnim stanjem u opštini Berkovići i ukazali na važnost saradnje i partnerskih odnosa policije i građana.

 

Prisutni su upoznati sa kampanjom MUP-a RS protiv zloupotrebe oružja,pirotehničkih sredstava,posebno za predstojeće Božićne i novogodišnje praznike.

poli1

Upoznati su kampanjom MUP-a RS "Zaustavimo korupciju" ,te planiranim aktivnostima policije po akciji "Praznik" za predstojeće praznike.Članovi su upoznati sa prezentacijom projekta "Rad policije u multietničkim sredinama", koja je održana u Mjesnoj zajednici Dabrica 01.12.2009.godine.

poli

Članovi foruma su pozdravili bezbjednosnu situaciju na području opštine Berkovići i i saradnju PS Berkovići sa lokalnom vlasti i stanovništvom,  i istakli da pripadnici PS Berkovići svoj posao obavljaju profesionalno i da nemaju nikakvih problema koja se tiču lične i imovinske bezbjednosti,ali da pozdravljaju sva nastojanja pripadnika PS Berkovići da kroz razne vidove rada policije u zajednici ukažu na važnost saradnje policije i građana,.

Usvojen je zaključak preduzimanja mjera na očuvanju povoljnog bezbjednosnog stanja i podizanja istog na viši nivo.

Forum za bezbjednost
 

Posjete

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas3110
mod_vvisit_counterJuce5939
mod_vvisit_counterOve nedelje21728
mod_vvisit_counterProšle nedelje52437
mod_vvisit_counterOvog mjeseca155362
mod_vvisit_counterProšlog mjeseca193325
mod_vvisit_counterUkupno9987061