Opština Berkovici

Naslovna Berkovići Društvo Rad policije u multietničkim sredinama

Rad policije u multietničkim sredinama

El. pošta Štampa PDF

U prostorijama područne osnovne škole, u MZ Dabrici, Opština Berkovići, Predstavnici PS Berkovići, mještanima MZ Dabrici prezentovali su Projekat MUP-Republike Srpske «Rad policije u multietničkim sredinama».

Sastanku su prisustvovali i predstavnik opštine Berkovići zadužen za pitanja izbjeglih i raseljenih lica i predsjednik Udruženja povratnika Gornji kraj Ljubljanica.

Zamjenik komandira PS Berkovići i vođa sektora PS Berkovići upoznali su prisutne sa ciljem projekta odnosno ukazali na važnost dobre saradnje i partnerskih odnosa policije i građana.

Prisutni su podržali ovaj vid preventinog djelovanja policije i istakli da Pripadnici PS Berkovići svoj posao obavljaju Profesionalno i da nemaju problema Koja se tiču lične i imovinske bezbjednosti ali da pozdravljaju sva nastojanja pripadnika PS Berkovići da kroz razne vidove Rada policije u zajednici ukažu na važnost saradnje policije i građana, svjesni činjenice da od stupnja te saradnje zavisi stepen ukupne bezbjednosti u lokalnoj zajedniciRad policije u multietničkim sredinama
 

Posjete

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas4034
mod_vvisit_counterJuce8303
mod_vvisit_counterOve nedelje20689
mod_vvisit_counterProšle nedelje46200
mod_vvisit_counterOvog mjeseca125985
mod_vvisit_counterProšlog mjeseca218811
mod_vvisit_counterUkupno10176495