Opština Berkovici

Naslovna Berkovići Društvo Berkovići kandiduju dva projekta za donaciju Vlade Srbije

Berkovići kandiduju dva projekta za donaciju Vlade Srbije

El. pošta Štampa PDF

Opština Berkovići će za donaciju Vlade Srbije kandidovati projekat rekonstrukciju sportske dvorane i završetak saobraćajnica u naselju Viduša jedan.

Načelnik opštine Berkovići Nenad Abramović rekao je da će opština za sredstva Vlade Srbije kandidovati rekonstrukciju sportske dvorane i završetak saobraćajnica u naselju Viduša jedan.

Prema Abramovićevim riječima, vrijednost projekta rekonstrukcije sportske dvorane iznosi 500.000 KM, pri čemu bi trebalo da bude u potpunosti zamijenjena dosadašnja konstrukcija dvorane i postavljena čvršća, a planirana je i rekonstrukcija sistema grijanja.

Untitled 3

Abramović je rekao da je projekat završetka saobraćajnica u naselju Viduša jedan u Berkovićima vrijedan oko 300.000 KM.

Premijer Republike Srpske Radovan Višković nedavno je najavio da će ovog mjeseca biti održan sastanak svih načelnika iz Srpske i nekoliko opština iz FBiH sa većinskim srpskim stanovništvom sa visokim zvaničnicima Srpske i Srbije o realizaciji dosadašnjih i daljoj saradnji na realizaciji budućih projekata.

Berkovići kandiduju dva projekta za donaciju Vlade Srbije
 

Posjete

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas5656
mod_vvisit_counterJuce6197
mod_vvisit_counterOve nedelje17301
mod_vvisit_counterProšle nedelje49112
mod_vvisit_counterOvog mjeseca138239
mod_vvisit_counterProšlog mjeseca230904
mod_vvisit_counterUkupno10621000