Opština Berkovici

Naslovna Berkovići Društvo U Berkovićima oduzeto više od šest kilograma marihuane

U Berkovićima oduzeto više od šest kilograma marihuane

El. pošta Štampa PDF

Policijski službenici Policijske stanice Berkovići, provodeći planirane aktivnosti na sprječavanju nedozvoljene proizvodnje i prometa opojnih droga, su dana 07. marta 2017. godine izvršili kontrolu putničkog automobila marke „Audi A-6“, na regionalnom putu R-427, u mjestu Vrijeka, kojim je upravljalo lice inicijala M.F. (1984) iz Nikšića, Crna Gora.

Kontrolom i vizuelnim pregledom uočeno je više najlonskih pakovanja u kojim se nalazila zelena biljna materija koja po svojim morfološkim karakteristikama asocira na opojnu drogu marihuanu, nakon čega je izvršen pretres pomenutog putničkog automobila, te pronađeno i oduzeto trinaest najlonskih pakovanja u kojim se nalazila zelena biljna materija koja po svojim morfološkim karakteristikama asocira na opojnu drogu marihuanu. Ukupno je pronađeno i privremeno oduzeto 6 kilograma i 750 grama opojne droge marihuane. U toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela.

U Berkovićima oduzeto više od šest kilograma marihuane
 

Posjete

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas3724
mod_vvisit_counterJuce8611
mod_vvisit_counterOve nedelje28993
mod_vvisit_counterProšle nedelje37040
mod_vvisit_counterOvog mjeseca83190
mod_vvisit_counterProšlog mjeseca181164
mod_vvisit_counterUkupno7252174