Opština Berkovici

Naslovna Berkovići Društvo HUMANITARNO SPORTSKO VEČE ZA MALOG LUKU

HUMANITARNO SPORTSKO VEČE ZA MALOG LUKU

El. pošta Štampa PDF

LJUBINJE – U Ljubinju će danas  (srijeda) - od 18 do 21 čas - biti organizovano Humanitarno sportsko veče (sa jednom odbojkaškom i jednom fudbalskom utakmicom), sa koje će sav prihod od ulaznica biti uplaćen za troškove liječenja šestogodišnjeg Luke (Neđe) Bajata, đaka prvog razreda ljubinjske Osnovne škole „Sveti Sava“.

luka

 

Sa ovogodišmnjeg svečanog prijema prvačića u Osnovnoj školi „Sveti Sava“

 

Malom Luki je, kako nam je rečeno, naglo pozlilo već nakon prvog dana nastave u ovoj školskoj godini, pa je zbog komplikacija na urinarnom traktu hitno prevezen na Institut za majku i dete u Beogradu, gdje bi trebalo da bude operisan.

Dječak je iz familije koja ima četvoro djece, a otac i majka su mu nezaposleni, pa u Ljubinju već nekoliko dana traje akcija u kojoj građani nastoje da Bajatima u ovim trenucima koliko – toliko pomognu.

S tim u vezi, rekli su nam u Odbojkaškom klubu „Ljubinje“, zajedno sa fudbalerima iz Kluba malog fudbala „Ljubinje“, i mi sportisti i sportski radnici odlučili smo  da im pomognemo tako što ćemo sutra uveče organizovati prvo odbojkašku utakmicu između našeg prvog tima i veterana Odbojkaškog kluba, a potom i fudbalsku utakmicu između „Ljubinja“ i trebinjskog „Leotara“. Ulaznice za obje ove sportske priredbe koštaće jednu konvertibilnu marku, a posjetiocima će biti ostavljena mogućnost da kupe i više ulaznica ili ostave  neki malo veći novčani prilog za dječaka Luku Bajata i njegovu porodicu. Za one kloji žive u drugim krajevima, a željeli bi da pomognu porodici Bajat u Novoj ljubljanskoj banci u Ljubinju otvoren je i broj na koji mogu uplatiti svoj prilog, a taj broj je:  5620088120896945, s naznakom „za porodicu Bajat“-

U Odbojkaškom klubu „Ljubinje“ , dodaju da su i ranijih godina uspješno organizovali humanitarne sportske priredbe u sličnim slučajevima, pa se nadaju da će i ovog puta njihova akcija imati solidne rezultate.

    Humanitarna priredba biće orhanizovana u istoj onoj dvorani u kojoj je ove godine organizovan i svečanio prijem prvačića u Osnovnu školi „Sveti Sava“, među kojima je bio i mali Luka.

                                                                                             Ž.  JANJIĆ

 

HUMANITARNO SPORTSKO VEČE ZA  MALOG LUKU
 

Posjete

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas3216
mod_vvisit_counterJuce7733
mod_vvisit_counterOve nedelje24740
mod_vvisit_counterProšle nedelje22254
mod_vvisit_counterOvog mjeseca87387
mod_vvisit_counterProšlog mjeseca184053
mod_vvisit_counterUkupno6769773