Opština Berkovici

Naslovna Berkovići Društvo U Berkovićima realizovan projekat pod nazivom „Aktiviraj se, budi društveno koristan“.

U Berkovićima realizovan projekat pod nazivom „Aktiviraj se, budi društveno koristan“.

El. pošta Štampa PDF

OO „Udruženje omladine“ Berkovići osnovana je 2007. Godine sa ciljem poboljšanja statusa mladog čovjeka na u istoimenoj opštini, te edukacije mladih ljudi o preduzetništvu, omladinskom aktivizmu i ostalom.

Istoimena organizacija je u periodu 07.04.-09.04.2017. realizovala je projekat pod nazivom „Aktiviraj se, budi društveno koristan“.

10

Projekat je obuhvatio 3 dana, a tokom prva 2 dana 16 učesnika iz Berkovića i 2 učesnika iz Ljubinja  učili su o omladinskom aktivizmu, volontiranju, mirovnog rješavanju konflikta, kao i komuniciranju i pres konferenciji i  zadnji dan primjenili znanja i vještine u praksi, kada je održan i turnir u basketu 3x3, koji je odlična prilika učesnicima projekta da primjene vještine timskog rada i komuniciranja u praksi.

Izjava Vasilija Milojevića iz Ljubinja svjedoči o dobroj implementaciji projekta . „Na prvu ruku se nisam nadao da će biti korisno i da može nešto biti korisno u Berkovićima, a da to organizuju moji vršnjaci. Ali nakon završenog projekta hoću samo da pohvalim organizaciju i da kažem da sam stekao dosta korisnih znanja tokom ova 3 dana“. Rekao je Milojević.

11

„Ovaj projekat je od velikog značaja za Berkoviće u kojima mladi ne vide perspektivu, te mogućnost za zapošljavanje, a vrline i znanja koja su stekli tokom ovog projekta biće im od velikog značaja. Glavni cilj projekta bio dobiti 20 novih društveno-korisnih aktivista na području opštine, a u narednom periodu fokusiraćemo na edukacije iz preduzetništva i pokretanja vlastitih biznisa kod mladih ljudi.“ Rekao je Miljan Đurica, predsjenik Udruženja omladine iz Berkovića.

12

U Berkovićima realizovan projekat pod nazivom „Aktiviraj se, budi društveno koristan“.
 

Posjete

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas1891
mod_vvisit_counterJuce4370
mod_vvisit_counterOve nedelje1891
mod_vvisit_counterProšle nedelje26376
mod_vvisit_counterOvog mjeseca169596
mod_vvisit_counterProšlog mjeseca221995
mod_vvisit_counterUkupno6479745