Opština Berkovici

Naslovna Berkovići Društvo

Društvo

Predstavljen ReLOaD projekt - nova 10 milijuna eura vrijedna inicijativa EU i UNDP-a, od koje će koristi imati 38.000 građana širom Zapadnog Balkana

El. pošta Štampa PDF

Sarajevo, 25. april 2017. - Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD) kao nova, 10 miliona eura vrijedna, inicijativa Evropske unije (EU) i Razvojnog programa Ujedinjenih nacija (UNDP), danas je zvanično predstavljena u Sarajevu. Ukupan budžet projekta je 10 miliona eura, od toga 8,5 miliona finansira Evropska unija, a ostatak od 1,5 miliona eura sufinasiraće UNDP i jedinice lokalne samouprave uključene u ReLOaD.

Opširnije...
 

Mikrofin oprema Osnovnu školu „Njegoš“ u Berkovićima

El. pošta Štampa PDF

Istorija Osnovne škole „Njegoš“ je bogata i živopisna. Osnovana daleke 1889. godine, kada je Upisno područje bilo sve do Poplata, Vlahovića, Fatnice i Gubavice. Sadašnja škola ima četiri područna odjeljenja, Strupići, Dabrici, Blaca i Ljuti Do, u kojima se školuje 227 učenika u 16 odjeljenja. Nastava se odvija u teškim uslovima.

Opširnije...
 

PREDSTAVNICI UDRUŽENJA OMLADINE BERKOVIĆI UČESTVOVALI NA HUMANITARNOM TURNIR U TREBINJU.

El. pošta Štampa PDF

Na sportskom humanitarnom turniru za pomoć u liječenju Trebinjca Danijela Pudara – Džaje, koji je juče organizovao Fakultet za proizvodnju i menadžment, učestvovali su i predstavnici  Udruženja omladine iz Berkovića i takmičili se u malom fudbalu.

Opširnije...
 

Uređenje infrastrukture u Berkovićima

El. pošta Štampa PDF

Poslije 20 godina od formiranja urbanog dijela, na red je stiglo uređenje infrastrukture centra Berkovića. Poslije ugradnje cjevovoda i drugih instalacija, u novoformiranom naselju Viduša, u toku je završno uređenje centralnih ulica.

Opširnije...
 

U Berkovićima realizovan projekat pod nazivom „Aktiviraj se, budi društveno koristan“.

El. pošta Štampa PDF

OO „Udruženje omladine“ Berkovići osnovana je 2007. Godine sa ciljem poboljšanja statusa mladog čovjeka na u istoimenoj opštini, te edukacije mladih ljudi o preduzetništvu, omladinskom aktivizmu i ostalom.

Istoimena organizacija je u periodu 07.04.-09.04.2017. realizovala je projekat pod nazivom „Aktiviraj se, budi društveno koristan“.

Opširnije...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Studio Berkovići

Virtuelni Matičar

2

PreduzetnickiportalRS

portal

Hercegovina

Civilno društvo

Civilno društvo

Telefonski imenik

Telefonski imenik

 

 

MAGAZIN


Posjete

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas450
mod_vvisit_counterJuce4370
mod_vvisit_counterOve nedelje19640
mod_vvisit_counterProšle nedelje20348
mod_vvisit_counterOvog mjeseca80378
mod_vvisit_counterProšlog mjeseca100680
mod_vvisit_counterUkupno4149904